illusion banner 1

Wij behoren vandaag tot de Offimac-groep, een solide softwarepartner

 

Illusion Software startte zijn activiteiten in 2003 met het verkopen van specifieke software voor de verlichtingsbranche. Na verloop van tijd vergrootte Illusion Software haar IT-aanbod. Maar in 2015 werd Illusion Software overgenomen door de Offimac-groep.

Offimac is al 40 jaar actief in het ontwikkelen van software voor branches. Sinds 1996 vertaalt Offimac die sectorkennis in oplossingen op basis van Microsoft Dynamics, toen deze nog Navision software heette. Maar vandaag heet dit platform Microsoft Dynamics 365 Business Central.

De Offimac-groep beschikt over veel kant-en-klare sectorspecifieke software voor Business Central. Zodat klanten snel opgestart zijn. En ook in de toekomst verzekerd zijn van updates. Daarnaast wordt gewerkt volgens ISO:9001 voor het bouwen, implementeren en ondersteunen van software. En bovendien zijn de Dynamics-oplossingen van Offimac door Microsoft getest en gecertificeerd. Wat bewijst dat het ook volgens Microsoft topkwaliteit is.

Kortom: Offimac is een expert waarmee u succesvol kunt samenwerken voor bedrijfssoftware.

Lees meer over Offimac en haar klanten op www.offimac.be 

N

40 jaar ervaring

N

Sectorspecifieke add-ons

N

ISO:9001

N

Microsoft certified

N

Professioneel

N

Internationaal

 

Internationale samenwerking en distributie in 25 landen

 

Naast activiteiten in België is Offimac ook internationaal actief. Want Offimac is lid van QBS Group, het grootste netwerk van Microsoft Dynamics partners wereldwijd met meer dan 800 partners in 25 landen. Op die manier deelt Offimac kennis, kunde en kosten. Maar vooral ook: via de distributeur QBS kan Offimac verticale oplossingen internationaal verkopen en implementeren. Dus hebt u ook filialen in het buitenland? Of hebt u plannen voor het buitenland? Dan zijn wij zeker ook een interessante partner om mee samen te werken!

Ontdek meer over QBS op qbsgroup.com.

illusion-qbs