illusion banner 1

Navision wordt sinds 1996 door Offimac verdeeld

Offimac koos in 1996 als derde partner in België voor het verkopen van Navision. En daarmee is Offimac 1 van de meest ervaren partners voor deze software. Want Offimac heeft kant-en-klare oplossingen voor branches voor dit pakket in huis. En ons bedrijf weet hoe zij ondernemers kan vooruithelpen met minder administratie en meer efficiëntie. Bovendien realiseert Offimac ook totaaloplossingen bovenop deze software. Zodat klanten succesvolle ICT van A tot Z krijgen. Met een goede, persoonlijke helpdesk achteraf. En met een vast aanspreekpunt. Dus voor Navision software moeten KMO’s bij Offimac zijn!

En wat ook een sterke troef is van Offimac inzake Navision is dat Offimac zeer veel kant-en-klare modules voor dit pakket heeft. Want daarmee zijn klanten snel aan de slag. En kunnen zij snel resultaten boeken.

De Navision software heet vandaag de dag Business Central software

Business Central on-premise is sinds 2018 de nieuwe naam voor dit softwarepakket, dat sinds 2002 in handen is van Microsoft. Want Microsoft heeft inderdaad dit pakket opgekocht zodat Microsoft daarmee ook in de markt van de bedrijfssoftware actief werd. 

En meer precies nog: Microsoft Dynamics 365 Business Central on-premise is voluit de nieuwe naam voor de versie 2019 van Navision. Het is een oplossing die in 195 landen al 160.000 klanten telt. Dit product blijft groeien en is veruit het belangrijkste Microsoft Dynamics-product. Het is een rijke oplossing met veel functionaliteiten voor tal van branches. Het is ook de moeder van andere Dynamics-software. Maar het heeft recent dus gewoon een nieuwere naam gekregen.

Los van de nieuwe naam heeft dit pakket natuurlijk heelwat verbeteringen gekend in al de jaren sinds de overname door Microsoft. Vandaag de dag is het zeer moderne en mobiele software die draait op elk toestel. En hoe die software er uit ziet, dat kunt u hieronder zien aan de hand van enkele schermvoorbeelden die de mobiele kracht van het pakket onderstrepen:

 

illusion picture 2

Meer weten over de software van Offimac? Vul onderstaande info in!

11 + 1 =