illusion banner 2

Microsoft ERP software om uw KMO mee aan te sturen

 

ERP software implementeren wij al meer dan 40 jaar. En vandaag de dag doen we dit op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want dat is een zeer modern en mobiel platform, dat gewoonweg het beste is. Wat ons daarbij onderscheidt zijn onze 40 jaar ervaring maar zeker ook onze sectorspecifieke ERP software. Op de home pagina kunt u zelf ook verder kijken naar onze kant-en-klare ERP voor sectoren.

 

Ontdek ook meer over onze ERP software op offimac.be.

illusion picture 2

De geschiedenis van onze Microsoft ERP begon 30 jaar geleden

 

Het begon In Denemarken

Daar groeide een lokale softwarespeler met naam Navision uit tot een groot internationaal succes. Het softwarepakket Navision Financials mikte van oorsprong op kleine en middelgrote ondernemingen. En het had een aantal unieke kenmerken. De jaren ’90 waren succesjaren en de jaar 2000-problematiek zorgde voor een grote internationale doorbraak.

Het succes van de Navision ERP ontging Microsoft niet. Navision was gebouwd op Microsoft technologie. En het zat in een markt waarin Microsoft op dat moment niet actief was. Want Microsoft zat nog niet de markt van de administratieve software. Navision was oorspronkelijk een boekhoudpakket. En jaar na jaar kwamen er extra modules voor andere afdelingen bij. Zo werd Navision een complete ERP voor kleine en middelgrote ondernemingen. En om meteen een grote startbasis te hebben in de wereld van bedrijfssoftware kocht Microsoft Navision in 2002. Zelf had Navision 2 jaar eerder ook al een andere Deense softwarespeler met een pakket voor zeer grote ondernemingen gekocht. Microsoft verwierf door de overname van Navision 2 Europese ERP-pakketten op Microsoft technologie. Eén ERP voor kleine en middelgrote klanten (Navision, dat de laatste 10 jaar door het leven gaat als Microsoft Dynamics NAV). En een andere ERP voor de grote bedrijven (wat het laatste decennium gekend was onder de naam Microsoft Dynamics AX).

 

En de Navision ERP groeide sterk door onze de vleugels van Microsoft

Sinds de overname door Microsoft heeft Navision ERP technische verbeteringen en enkele naamsveranderingen gekend. Maar vooral: sinds die tijd heeft het product een exponentiële groei meegemaakt. Het is vandaag de wereldwijde marktleider in administratieve bedrijfssoftware voor KMO. Nog steeds is Navision een product met sterke technische fundamenten, grote gebruiksvriendelijkheid en automatische integratie met andere Microsoft producten.

De laatste jaren gaat Navision door het leven als Microsoft Dynamics NAV. Maar in de volksmond spreekt men nog vaak over Navision software. Het is gewoon een heel sterk merk, ook al is de software zelf technologisch een compleet nieuw product geworden sinds 2009.

 

Heeft een grote klantenbasis en is erg flexibel

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht in 195 landen en heeft meer dan 160.000 klanten. Het is ook veruit het grootste Dynamics product.

Business Central ERP vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een ERP waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En andere belangrijke opdrachten kunnen doen. Met onze ERP beschikt u over een geïntegreerde oplossing die uw efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw ERP modulair samenstellen in Business Central. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. Als u wil kan u starten met 1 of enkele modules. En later kan u uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want onze ERP is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kunt inrichten. En dit zijn enkele van de modules

illusion picture 4
 • CRM
 • Marketing
 • Verkoop
 • Aankoop
 • Magazijnen
 • Supply Chain
 • Jobs
 • Boekhouding
 • Productie (optioneel)
 • WMS (optioneel)
 • Services (optioneel)
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard
 • Sectorspecifieke toevoegingen mogelijk bij Offimac

De toegevoegde waarde van Offimac in ERP? Ervaring + kant-en-klare modules voor sectoren

Offimac  is een zeer goede implementatiepartner van deze ERP. En ook voor andere hardware en software. Omdat Offimac meer dan 40 jaar ervaring heeft. En omdat wij specifieke extra modules voor Business Central ERP hebben, bedoeld voor specifieke sectoren. Het grote voordeel hiervan is dat klanten nog meer ERP software kant-en-klaar voor hun branche krijgen. Zodat zij snel de vruchten van onze toepassingen kunnen plukken. En snel actief zijn met goede processen voor hun sector. Want snel rendement van hun investering, dat is wat klanten willen.

Voor dit alles werken wij volgens ISO:900. Want wij willen kwaliteit leveren. En professioneel werken. Daarnaast zijn wij bekend om onze goede opleidingen en helpdesk achteraf. En omdat samenwerken met Offimac verder gaat dan een éénmalige implementatie zorgen wij voor een goede klantenservice. Want goede ERP software die goed gebruikt wordt door klanten, dat is positief voor iedereen. Heel veel bedrijven zijn dus ook al meer dan 10 jaar klant bij ons. En daar zijn we ook zeer blij om. Want dat bewijst volgens ons dat beide partijen tevreden zijn!